background

Appartement verwoest door felle brand Gombertstraat Zwolle

Geplaatst op 25 mei 2014 door ADMIN

Zwolle – Zaterdagavond heeft een felle brand gewoed in een appartement een de Gombertstraat in Zwolle. De woning werd door de brand volledig verwoest. Bewoners van het appartementencomplex zijn elders opgevangen.

De brand brak rond kwart over tien uit. Er was sprake van flinke rookontwikkeling, gevolgd door flinke vlammen. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen appartementen.

De bewoners zijn door de politie en de brandweer geëvacueerd en zijn opgevangen in een moskee. Meerder personen zijn door het ambulancepersoneel behandelend. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn twee blusgroepen van brandweer Zwolle en een van Hattem ingezet.

img_8894

1 Reacties op dit bericht

  1. Dario Says:

    Zoek je zelf even alle fouten in deze alinea nu je weer nuchter bent? Of je alle fouten eruit kont halen is niet bekend.

    De bewoners zijn door de politie en de brandweer geëvacueerd en zijn opgevangen in een moskee. Meerder personen zijn door het ambulancepersoneel behandelend. Hoe de brand kont ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn twee blusgroepen van brandweer en Zwolle en een van Hattem ingezet.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links