background

Politie lost schoten na beroving in Zwolle; drie verdachten aangehouden

Geplaatst op 31 mei 2014 door ADMIN

Zwolle – De politie heeft vrijdagavond schoten gelost bij een vechtpartij in de Zwolse wijk Assendorp. De politie heeft naar aanleiding van de beroving drie personen aangehouden. De vechtpartij was gevolg van een beroving in het centrum.

Omstreeks elf uur werd op de Van Karnebeekstraat een aantal personen overvallen en werden hierbij bedreigd met een mes. De slachtoffers liet het hier niet bij zitten en raakte in gevecht met de overvallers, die vervolgens zijn gevlucht in de richting van de Assendorperstraat. Op een parkeerterrein nabij de Grasdorpstraat raakten beiden opnieuw met elkaar in gevecht. Hierbij heeft de politie een onbekend aantal schoten gelost. Door de schoten raakte niemand gewond. Wel zijn er twee slachtoffers licht gewond geraakt naar aanleiding van de vechtpartij.

De politie heeft een 21-jarige man uit Assen en een 22-jarige man uit Zwolle aangehouden. In de loop van de nacht heeft de politie ook een 19-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden.

De technische recherche is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen op het plaats delict. Hierbij heeft de politie gebruik gemaakt van een speurhond. De politie onderzoekt de zaak.

img_9498

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links