background

Zolderbrand bij woning Vechtstraat Hattem

Geplaatst op 30 juni 2014 door ADMIN

Hattem – Maandagavond is er brand uitgebroken op de zolder van een woning aan de Vechtstraat in Hattem. De schade aan het pand is groot.

De brand brak rond tien voor half zeven uit in de woning. Bij aankomst van de brandweer kwamen dikke rookwolken uit de ramen. De brandweer heeft een binnenaanval gedaan waardoor de brand grotendeels geblust is. Uit voorzorg zijn bewoners van omliggende panden geëvacueerd en in een kerk opgevangen. Nadat de brandweer het pand geventileerd had kon men weer terug keren naar de woningen.

Een hoogwerker van brandweer Zwolle is ter plaatse gekomen om de brandweer van Hattem te assisteren. Team brandonderzoek van de brandweer doet onderzoek naar het ontstaan van de brand. De schade aan de woning is groot. Niemand raakte gewond bij de brand.

img_2736

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links