background

Brandweer uitgerukt voor mogelijke brand in woning Vijzelpad Hattem

Geplaatst op 29 juli 2014 door ADMIN

Hattem – Dinsdagavond is de brandweer uitgerukt voor een mogelijke woningbrand aan het Vijzelpad in Hattem. Na onderzoek van de brandweer bleek er geen sprake van brand. Wel ging een blauwe waas in de woning.

Aan het begin van de avond werden de bewoners opgeschrikt door een harde knal, waarna de rookmelders afgingen in de woning. In de woning hing een blauwe waas, waardoor het vermoedden ontstond dat er een brand woedde in de woning. De brandweer van Hattem en Hattemerbroek zijn ter plaatse gekomen en constateerden dat er geen sprake was van brand.

De brandweer is samen met de bewoner in de woning opzoek gegaan naar een voorwerp waardoor de knal en de waas is ontstaan, bijvoorbeeld een ontplofte haarlakbus. Wat de precieze oorzaak van de blauwe waas is, is niet bekend. De brandweer heeft de woning geventileerd.

img_4945

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links