background

Mislukte plofkraak ABN Amro geldautomaat Wezep

Geplaatst op 09 juli 2014 door ADMIN

Wezep – Dinsdagnacht is mislukte plofkraak gepleegd bij een geldautomaat is het centrum van Wezep. Er is geprobeerd de geldautomaat op te blazen met gas en een ontstekingsmechanisme.

Rond vier uur kreeg de politie de melding van een plofkraak bij de ABN Amro geldautomaat aan de Cotoneasterstraat in Wezep. Ter plaatse bleek de plofkraak niet gelukt te zijn. De brandweer van Hattemerbroek is ter plaatse gekomen omdat er sprake was van explosiegevaar door de bij de plofkraak gebruikte gasfles. Na onderzoek van politie en brandweer bleek er geen sprake van een gevaarlijke situatie.

Het niet bekend door hoeveel daders de plofkraak gepleegd of is, en met welk vervoersmiddel zij gevlucht zijn.De technische recherche is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Zover bekend heeft de politie geen verdachte(n) kunnen aanhouden.

De politie is opzoek naar getuigen van de plofkraak. Iets gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

img_3787

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links