background

Vrachtwagen met vastgelopen remmen op de A28 bij Hattem

Geplaatst op 10 juli 2014 door ADMIN

Hattem – De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een vrachtwagen op de A28 bij Hattem. Ter plaatse bleek dat de remmen van de vrachtwagen waren vastgelopen.

De brandweerkorpsen Hattem en Hattemerbroek ontvingen om tien over half negen de melding van een vrachtwagenbrand op de A28 bij Hattem. Op de rijbaan van Wezep richting Zwolle ontdekte de bestuurder van de vrachtwagen dat zijn remmen waren vastgelopen en stopte de combinatie op de vluchtstrook voor knooppunt Hattemerbroek. De ter plaatse gekomen brandweer van Hattemerbroek heeft de vrachtwagen onderzoekt, maar hoefde geen inzet te plegen. De brandweer van Hattem hoefde niet ter plaatse te komen en kon terug keren naar hun post.

Door het pechgeval ontstond een flinke file op de A28 tussen Wezep en Hattem.

img_3988

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links