background

Brommerrijder ramt bushalte in Hattemerbroek

Geplaatst op 28 augustus 2014 door ADMIN

Hattemerbroek – Een brommerrijder is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek. De man botste met zijn bromfiets tegen een bushokje.

De bromfietser reed in de richting in Zwolle toen hij door een onbekende reden tegen de trottoirband van de bushalte reed. Hierdoor raakte hij uit balans en reed hij met volle vaart tegen een bushokje, waardoor het bankje afbrak en diverse ruiten sneuvelde. De man is door het ambulancepersoneel behandeld en met verwondingen aan het been overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Diverse omwonenden boden de man eerste hulp en hebben geholpen bij het opruimen van de rommel.

img_6567

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links