background

Ernstig gewonde bij frontale aanrijding op de Kamperweg in Heerde

Geplaatst op 22 augustus 2014 door ADMIN

Heerde – Vrijdagmiddag is een 62-jarige automobilist gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Kamperweg in Heerde. Bij het ongeval raakte drie voertuigen betrokken.

De 62-jarige automobilist uit Zwolle reed over Kamperweg richting Heerde, toen hij ter hoogte van de kruising met de Kommerseweg te laat zag dat een 36-jarig uit Zelhem stond voorgesorteerd om af te slaan. De automobilist kon niet meer op tijd remmen en week uit naar de linker rijstrook, waarna een frontale volgde met de bestelwagen. De bestuurder van de groene personenwagen raakte ernstig aan zijn gezicht en kaak. Hij is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De 63-jarige bestuurder van de bestelbus hield alleen wat spierpijn over aan het ongeval. De ter plaatse gekomen brandweer van Heerde heeft het ambulancepersoneel geassisteerd

Zowel de personenauto als de bestelwagen raakte zwaar beschadigd. De tweede personenauto liep enkel wat schade op aan de achterbumper. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen en doet onderzoekt naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval is de Kamperweg langere tijd afgesloten geweest.

……………………………………………………………………………………………………………………

Update dinsdag 12.15u: Informatie toegevoegd naar aanleiding van persbericht politie

img_6206

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links