background

Vier verdachten aangehouden na poging inbraak in Hattem

Geplaatst op 16 augustus 2014 door ADMIN

Hattem – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 augustus in Hattem vier mannen aangehouden voor poging inbraak in een restaurant aan de Adelaarshoek in Hattem.

Een getuige had gezien dat het viertal het restaurant trachtte binnen te komen en waarschuwde de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen was het viertal al vertrokken maar werden bij het restaurant wel braaksporen aangetroffen.

Niet veel later zagen surveillerende agenten in de omgeving een auto met vier mannen rijden die aan het doorgegeven signalement voldeden. Zij werden hierop op de Geldersedijk staande gehouden en gecontroleerd.

De mannen konden zich niet identificeren en in de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Het viertal, in de leeftijd van 20 t/m 30 uit onder andere de gemeente Dronten, is hierop aangehouden. Op het politiebureau zijn zij voor verder onderzoek ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

img_5777

1 Reacties op dit bericht

  1. P.Schuijn Says:

    Snelle actie, met hopelijk goed succes

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links