background

Twee fietsers gewond na botsing met personenauto Apeldoornseweg Hattem

Geplaatst op 27 september 2014 door ADMIN

Hattem – Zaterdag zijn twee fietsers gewond geraakt bij een ongeval op de Apeldoornseweg in Hattem. Beide fietsers werden geschept door een automobilist.

De hulpdiensten ontvingen om kwart voor acht ’s avonds de melding van een ongeval in Hattem. Een 23-jarige automobilist uit Weep wilde vanaf de Sparrenlaan de Apeldoornseweg op rijden en zag hierbij twee fietsers over het hoofd, waardoor een botsing ontstond. Hierdoor kwamen beide fietsers ten val. Een van de fietsers belande over de voorruit van de auto. Omstanders alarmeerde de hulpdiensten en verleende het tweetal eerste hulp. Beide slachtoffers, een 46-jarige en een 51-jarige man, zijn door het ambulancepersoneel behandeld. Een van de slachtoffers is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Over de aard van de verwondingen is momenteel niets bekend.

De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer op de Apeldoornseweg ondervond lichte hinder door het ongeval. De Sparrenlaan is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De politie maakt proces-verbaal op tegen de automobilist.

img_8466

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links