background

Gewonde bij ongeval met paardentrailer op de Hessenweg bij Zwolle

Geplaatst op 12 september 2014 door ADMIN

Zwolle – Vrijdagmiddag is bestuurder van een personenauto is gewond geraakt bij een ongeval op de Hessenweg (N340) bij Zwolle. De personenauto raakte in botsing met een andere personenauto met daarachter een paardentrailer.

Halverwege de middag gebeurde het ongeval op de Hessenweg net voorbij de spoorovergang. Door een onbekende oorzaak raakte de personenauto en een andere personenauto met een paardentrailer met elkaar in botsing. Hierbij raakte de bestuurder van de personenauto gewond. De combinatie met de paardentrailer schaarde, waardoor de trailer losbrak en op zijn zij belandde. Het paard dat in de trailer vervoerd werd raakte licht gewond. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de personenauto is door de brandweer uit het voertuigen geknipt. De man is door het ambulancepersoneel behandeld en met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Door het ongeval ontstond een file van ruim twee kilometer tussen Zwolle en Dalfsen. Het verkeerd richting Dalfsen kon het ongeval passeren via een ventweg. Het verkeer richting Zwolle werd omgeleid. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

img_8041

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links