background

Roemenen aangehouden voor diefstal sieraden in Hattem

Geplaatst op 27 september 2014 door ADMIN

Hattem/Elburg – De politie heeft vrijdagmiddag 26 september op een parkeerplaats aan de Zwolscheweg in Elburg vijf Roemenen aangehouden. Twee vrouwen in het gezelschap worden ervan verdacht kort daarvoor in Hattem sieraden van een vrouw te hebben gestolen. De vijf zijn ingesloten voor verder onderzoek.

De politie kreeg omstreeks 16.45 uur een melding dat twee vrouwen in een winkel in Hattem zeer amicaal waren geweest naar de eigenaresse. Men was haar om de nek gevlogen en later bleek zij sieraden te missen.

Terwijl agenten een aangifte van de vrouw opnamen, trof een andere agent op een parkeerplaats in Elburg een auto aan, waarbij drie mannen rondhingen. Hij vroeg het kenteken op en hier bleek een aandachtvestiging voor te zijn. De inzittenden, waaronder enkele vrouwen, zouden zich in het westen van het land verdacht hebben gedragen. Ook daar waren oudere dames heel vriendelijk benaderd, maar daar had het kennelijk niet tot een diefstal geleid.

Besloten werd de auto in de gaten te houden en rond 18.00 uur kwamen er twee vrouwen aanlopen. Zij voldeden aan het signalement uit Hattem en de auto met inzittenden werd even later aan de kant van de weg gezet. De inzittenden, vijf Roemenen in de leeftijd van 13 t/m 21 werden aangehouden en de politie onderzoekt de diefstal.

1 Reacties op dit bericht

  1. almo Says:

    Grenzen dicht voor dit tuig. Open grenzen brengt alleen maar een hoop ellende en criminaliteit hier naar toe zo als we allemaal dagelijks kunnen vernemen uit de media. Weer dus van dat schorem net zo als toen aan de kanaaldijk met die koper diefstal. Ja dat waren ook Roemenen.
    En Rutgher kom niet weer met zo’n reactie net als toen dat er ook onder ons van dat spul zit,dat weten we allemaal wel maar dit volk kun je met douane bij de grensovergang gewoon buiten de deur houden.

    WEG MET DIE OPEN GRENZEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links