background

Brand Herberg Molecaten snel onder controle

Geplaatst op 27 oktober 2014 door ADMIN

Hattem – Maandagavond is brand ontstaan bij Herberg Molecaten aan de Koeweg in Hattem. De brand woedde in een wasdroger op de bovenste verdieping.

De brandweer van Hattem ontving rond half zeven de melding van een brand bij Herberg Molecaten. Bij aankomst van de brandweer stond het rietgedekte pand vol rook en werd er opgeschaald naar middelbrand. De extra opgeroepen bluseenheid en hoogwerker hoefde niet ingezet te worden toen bleek dat de broed woedde in een wasdroger op de bovenste verdieping. De brandweer had het vuur snel onder controle. De wasdroger is naar buiten gebracht en het pand is geventileerd. Volgens de eigenaar is er sprake van flinke rookschade en lichte waterschade. Niemand raakte gewond.

Woningbranden ontstaan regelmatig door wasdrogers of andere elektrische apparaten in huis. Klik hier voor tips om woningbranden door elektrische apparaten te voorkomen.

img_7903

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links