background

22-Jarige vrouw uit Wezep overleden bij ernstig verkeersongeval Kamperweg Heerde

Geplaatst op 30 oktober 2014 door ADMIN

Heerde – Woensdagavond is een 22-jarige vrouw uit Wezep om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de Kamperweg in Heerde. De automobiliste raakte van de weg en botste tegen een boom.

Om vijf voor half acht ‘s avonds werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ernstige ongeval op de Kamperweg net buiten Heerde. Een automobiliste kwam uit de richting van Wezep en raakte vlak voor de kruising met de Nieuwe Zuidweg van de weg en botste tegen een boom. De vrouw raakte hierbij ernstig gewond. De brandweer van Heerde is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van het slachtoffer uit het wrak. Traumahelikopters uit Groningen en Amsterdam werden opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Echter bleek hun inzet niet meer nodig. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij even later aan haar verwondingen overleed.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Uit het onderzoek bleek dat de automobiliste vermoedelijk door het natte wegdek in de slip raakte en hierdoor van de weg raakt en tegen de boom botste Bergingsbedrijf Wolves heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen. De Kamperweg is enkele uren afgesloten geweest voor al het verkeer. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

img_9613

Geen reacties mogelijk.

Laatste melding

Links