background

Gewonde bij steekpartij in Zwolle-Zuid

Geplaatst op 13 oktober 2014 door ADMIN

Zwolle – Maandagavond heeft een steekincident plaatsgevonden bij een jongerencentrum aan de van der Heydenstraat in Zwolle. Het 32-jarige slachtoffer uit Zwolle is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie ontving om negen uur ’s avonds de melding van een steekincident in Zwolle-Zuid. Een 29-jarige man uit Zwolle had het slachtoffer meerdere malen gestoken naar aanleiding van een ruzie. Na het incident sloeg de dader op de vlucht. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de omgeving van het jongerencentrum afgezet voor onderzoek. Ook heeft de politie diverse voorwerpen in beslag genomen. De dader heeft zich inmiddels gemeld bij de politie en wordt verdacht van poging tot doodslag.. De toedacht van het steekincident word nader onderzocht.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met dit steekincident te maken heeft ~en nog niet met de politie gesproken hebben ~wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

img_9049

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links