background

Opnieuw inbrekers aangehouden bij voormalige papierfabriek Wapenveld

Geplaatst op 05 oktober 2014 door ADMIN

Zondagmorgen heeft de politie een opnieuw een drietal inbrekers aangehouden op het voormalig terrein van de voormalige Berghuizen papierfabriek in Wapenveld. Ook trof de politie een personenauto aan met inbrekerswerktuig.

Een beveiligingsbedrijf betrapte de inbrekers door middel van videobewaking en schakelde direct de politie in. De politie heeft het pand omsingeld en de heeft met behulp van een politiehond de drie verdachten opgespoord. De verdachten zijn aangehouden en zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. Op het parkeerterrein van een aangrenzende golfbaan werd de auto van de inbrekers aangetroffen. In de auto trof de politie inbrekerswerktuig en een flink mes aan.

Een 33 en 34 jaar uit Dordrecht en Rotterdam en een 23- jarige Rotterdamse op heterdaad aangehouden voor een poging tot inbraak. Het drietal was vermoedelijk op zoek naar een nieuw kraakpand. De verdachten hadden vuurwerk (een Cobra 6), een gripzakje met vermoedelijk MDMA en twee messen bij zich. De wapens en verdovende middelen werden inbeslaggenomen. De mannen en vrouw zijn voor nader verhoor ingesloten.

Afgelopen week hebben inbrekers twee keer eerder geprobeerd in te breken bij de voormalige papierfabriek. Hierbij wordt onder andere drugs aangetroffen bij de verdachten.

img_8827

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links