background

Scooterrijdster gewond na botsing met auto Apeldoornseweg Hattem

Geplaatst op 19 oktober 2014 door ADMIN

Hattem – Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Apeldoornseweg met de Sparrenlaan in Hattem. De scooterrijdster kwam ik botsing met een automobilist.

De automobilist wilde vanaf de Apeldoornseweg afslaan richting de Sparrenlaan en zag hierbij de scooter, die reed over het fietspad over het hoofd. De scooterrijder botste in de flank van de personenauto. Omstanders alarmeerde de hulpdiensten en verleende het slachtoffer eerste hulp. De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Zowel de scooter als de personenauto liepen flinke schade op.

img_9280

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links