background

Twee gewonden bij kopstaart botsing Hoofdstraat Epe

Geplaatst op 24 oktober 2014 door ADMIN

Epe – Vrijdagavond zijn twee personen gewond geraakt bij een kopstaart botsing op de Hoofdstraat in Epe.

De achteroprijdende automobilist zag een automobilist die wilde afslaan vanaf de Hoofdstraat richting de Vagtelarijweg over het hoofd, waardoor een botsing ontstond. Zowel de bestuurder al de passagier van de achterop botsende auto raakten gewond. Beide zijn door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist kwam met de schrik vrij. Beide auto’s liepen schade op door het ongeval. Een personenauto is afgesleept door bergingsbedrijf Wolves. De andere personenauto kon zijn weg vervolgen.

img_9460

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links