background

Resten hennepkwekerij gevonden na felle brand Kerkdijk Heerde

Geplaatst op 14 oktober 2014 door ADMIN

Heerde – Maandagnacht is een felle brand ontstaan in een woning aan de Kerkdijk in Heerde. De woning raakte zwaar beschadigd door de brand.

Om kwart voor twee brak de brand uit in de vrijstaande woning aan de Kerkdijk in Heerde. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Brandweerkorpsen Wapenveld, Hattem, Oene en Zwolle werden opgeroepen om te assisteren bij het blussen van de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de bovenverdieping van de woning volledig uitbrandde. Rond kwart voor vier gaf de brandweer het sein brandmeester. Volgens buurtbewoners was de bewoner niet thuis.

Volgens de brandweer is er mogelijk een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen bij de brand. Uit voorzorg heeft de brandweer een klein gebied rondom de woning afgezet. Niemand raakte gewond.

Update 18.50u: De politie gaat extra onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Na de brand zijn er resten van een hennepplantage gevonden in het uitgebrande pand. Er wordt onderzocht wie verantwoordelijk is voor de kwekerij.

img_9078

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links