background

Zaterdag 25 oktober Preventiedag bij Formido Hattem

Geplaatst op 18 oktober 2014 door ADMIN

Hattem – Op 25 oktober wordt er bij de Formido Hattem een preventie dag georganiseerd in samenwerking met Brandweer, Politie, Brandwondenstichting, Veluwes Beveliging en Fix4You. Het thema is vluchten.

Hoe veilig is uw woning? Hoe snel kunt u bij calamiteiten uw woning uit zijn? en waar legt u de sleutels neer. De brandweer laat zien hoe belangrijk het is dat er brandmelders in huis zijn en waar ze moeten hangen. Voor 60+ers is het mogelijk dat de brandweer bij u thuis komt kijken. Opgave voor dit huisbezoek is alleen mogelijk tijdens de preventie dag. De politie adviseert hoe u de kans op inbraak kunt verkleinen. Voor particuliere beveiliging van uw woning in uw wijk kan “de Veluws Beveliging” zeker iets voor u betekenen.

Advertentie_Schaapskooi_255_x_390_ISOnewspaper26V4__0mmsnijmarge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De brandweer geeft om 10.00, 10.45, 11.30, 12.15, 13.30 en 14.15 uur een spectaculaire demonstratie.

Brandweer, Politie en de Veluwse beveiliging nemen hun voertuigen mee! Kortom een leuke, en informatieve dag.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links