background

77-jarige vrouw beboet voor veroorzaken ernstig ongeval in Hattem

Geplaatst op 25 november 2014 door ADMIN

De rechtbank in Zutphen veroordeeld heeft een 77-jarige vrouw uit Hattem beboet en een rijverbod opgelegd voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval op de Apeldoornseweg in Hattem. De vrouw was op 30 mei 2014 onderweg naar huis, na een bezoek aan haar 102-jarige moeder in Groningen. Vlak bij haar huis ging het flink mis. De vrouw raakte door een onbekende reden op de linker weghelft, waardoor een frontale aanrijding met een automobilist en de motorrijder die daar achter reed. De motorrijder raakte bij het ongeval zwaar gewond. De 70-jarige motorrijder brak zijn pols en bekken op meerdere plaatsen.

De rechtbank veroordeelde de vrouw tot het betalen van een boete van 1000 euro. Daarnaast krijgt ze een rijverbod voor de duur van een jaar en een proeftijd van een jaar.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links