background

Brand in hooiopslag Mulligenweg Oldebroek

Geplaatst op 08 november 2014 door ADMIN

Oldebroek – Zaterdagmiddag is een brand ontstaan in hooiopslag aan de Mulligenweg in het buitengebied van Oldebroek. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

De brandweer van Oldebroek kreeg om kwart voor twaalf ’s morgen de melding van een buitenbrand aan de Mulligenweg in Oldebroek. De brand woedde in een hooiberg op het terrein van een kleine boerderij. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer moest het hooi uit elkaar trekken om de brand te blussen. Naast een bluseenheid en een tankwagen uit Oldebroek is een watertransportsysteem van brandweer Elburg opgeroepen. De brandweer is enkele uren bezig geweest met het blussen van de brand. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

brand-oldebroek-16

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links