background

Lijnbus blokkeert de Eperweg in Heerde na mislukte keerpoging

Geplaatst op 20 november 2014 door ADMIN

Een lijnbus van vervoerder Syntus heeft woensdag de Eperweg bij Heerde langere tijd geblokkeerd nadat de chauffeur een mislukte keerpoging deed. Ter hoogte van transferium Horsthoek wilde de chauffeur keren op de Eperweg, omdat hij was vertrokken in de verkeerde richting. De chauffeur kwam bij het keren klem te zitten op een berm blok, waardoor de luchtleidingen van de bus schade opliepen. Tevens ontstond er een gat in de bodem van de bus, waardoor deze niet meer verder kon rijden. Hierdoor raakte de weg enkele uren geblokkeerd. Bergingsbedrijf Wielsma heeft de bus van het bermblok getild, waarna de bus afgesleept kon worden. Niemand raakte geluk bij het ongeluk.

img_0493

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links