background

Apeldoorner met drie kilo hasj aangetroffen op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 17 december 2014 door ADMIN

De politie heeft dinsdagavond 16 december bij een controle van een bestelbus op de A50 bij Hattem ruim drie kilo hasj aangetroffen. Dit werd in beslag genomen en de bestuurder, een 30-jarige Apeldoorner, is aangehouden voor verhoor.

De politie houdt tijdens het Donkere Dagen Offensief en in de aanloop naar Oud en Nieuw regelmatig controles om woninginbrekers of mensen die illegaal vuurwerk vervoeren aan te houden. Hierbij werd omstreeks 20.30 uur een bestelbus gesignaleerd die richting Zwolle reed. Besloten werd deze te controleren. In de auto werd een groot aantal plakken hasj aangetroffen. De bestuurder werd aangehouden en bij weging bleek het om ruim 3 kilo te gaan. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links