background

Auto over de kop op Molenweg in Wapenveld; bestuurder gewond

Geplaatst op 28 december 2014 door ADMIN

Zaterdagnacht is een automobilist gewond geraakt bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Molenweg tussen Wapenveld en Hattem. De bestuurder kwam uit de richting van Wapenveld en raakte vlak na het terrein van voormalig recreatiepark Ennerveld van de weg en sloeg over de kop. Het voertuig kwam na tientallen meters tot stilstand. Na het ongeval is het slachtoffer uit het voertuig gekropen en is vervolgens in elkaar gezakt. Diverse andere automobilisten verleende eerste hulp en alarmeerde de hulpdiensten. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Door het ongeval was een flinke ravage ontstaan op de rijbaan. De brandweer van Wapenveld is ter plaatse gekomen en heeft de rommel opgeruimd. Bergingsbedrijf Wolves heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen. Door het ongeval was de weg enige tijd afgesloten.

img_2381

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links