background

Dode man aangetroffen in het water aan de Friesekade in Zwolle

Geplaatst op 29 december 2014 door ADMIN

Maandagmiddag is het stoffelijk overschot van aan 55-jarige man aangetroffen in het water aan de Friesewal in de binnenstad van Zwolle. Het slachtoffer werd door omstanders aangetroffen, waarna de hulpdiensten massaal ter plaatse kwamen. Volgens de politie is het slachtoffer een bewoner van een woonboot aan de Stadsgracht. Het lichaam van de overleden man lag ingeklemd tussen de wal en een schip. Het duikteam van de brandweer heeft het lichaam uit het water gehaald. De technische recherche is ter plaatse en is een onderzoek opgestart. De politie gaat uit van een ongeval en doet verder geen mededelingen. Hoe de man in het water terecht is gekomen, is niet bekend.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links