background

Hattem Zuid zonder water na breuk in hoofdwaterleiding

Geplaatst op 19 december 2014 door ADMIN

Een deel van Hattem Zuid zit sinds mindernacht zonder water, nadat een hoofdwaterleiding is gesprongen aan de Apeldoornseweg in Hattem. De lekkage zorgde kortertijd voor overlast doordat de berm vol water liep. Waterbedrijf Vitens heeft de waterleiding afgesloten, waarna de overlast snel verdween. Wel zitten hierdoor een groot aantal huishoudens in Hattem Zuid zonder water. Vitens verwacht dat de storing tegen het begin van de ochtend verholpen in. Nadat de storing is opgelost kan bruin water uit de kraan komen. Laat het water doorlopen totdat het water helder is.

Update 02.35u: Vitens laat wetendat de storing langer gaat duren dan verwacht. Het waterbedrijf verwacht dat de storing rond 8.00u is verholpen

img_1885

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links