background

Politie onderzoekt ernstige mishandeling in woning Steenstraat Zwolle

Geplaatst op 23 december 2014 door ADMIN

De politie is dinsdagavond een onderzoek gestart na een ernstige mishandeling in een woning aan de Steenstraat in Zwolle. Het slachtoffer, een 24-jarige slachtoffer uit Zwolle werd zwaar gewond gevonden aan de Diezerkade in Zwolle, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. De man is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Later bleek dat de man zwaar mishandeld was in zijn woning aan de Steenstraat in Zwolle. Team Forensisch Opsporing is gestart met een sporenonderzoek in de woning. Hierbij is ook een speurhond ingezet.

Het slachtoffer liep ernstig letsel op aan zijn gezicht en een zware hersenschudding. Het slachtoffer is wel aanspreekbaar, maar heeft nog geen verklaring afgelegd. De politie roept mensen die iets gezien hebben op om zich te melden. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.

img_1986

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links