background

Dode en zwaargewonde bij ernstig steekincident winkelcentrum de Dobbe Zwolle

Geplaatst op 02 december 2014 door ADMIN

Dinsdagavond zijn twee personen ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in winkelcentrum de Dobbe in Zwolle. Twee personen werden om vijf over half acht aangevallen door een onbekende man aangevallen in de Jumbo supermarkt. Hierbij raakten de twee slachtoffers ernstig gewond. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de zich te ontfermen over de slachtoffers. Beide slachtoffers, een 54 en 57-jarige mannen uit Zwolle zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de slachtoffers moest door het ambulancepersoneel gereanimeerd worden. Het 54-jarige slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De dader, een 17-jarige jongen uit Zwolle, is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie.

Volgens de politie maakte het 54-jarige slachtoffer muziek voor de Jumbo Supermarkt. Wat de toedracht is van het steekincident is niet bekend. De politie onderzoekt of de slachtoffers en de dader elkaar kennen. Burgemeester Meijer is kort na het drama ter plaatse gekomen om zich op te hoogte te laten stellen en om betrokkenen tot steun te zijn. Op het moment van het incident was veel winkelend publiek aanwezig in de supermarkt. Zij zijn opgevangen door de politie en Slachtofferhulp Nederland.

Behalve dat er technisch sporenonderzoek wordt verricht en getuigenverklaringen worden opgenomen. De politie roept getuigen op zich te melden om contact op te nemen met de politie via 0900-8844

img_0786

Geen reacties mogelijk.

Laatste melding

Links