background

Wij wensen u prettige kerstdagen!

Geplaatst op 24 december 2014 door ADMIN

De redactie van 112Hattem wenst alle bezoekers van onze website prettige kerstdagen toe!

Geef inbrekers geen kans, ook niet tijdens de feestdagen. Bent u tijdens de feestdagen niet thuis? Sluit ramen en deuren goed af en zorg ervoor dat uw huis er bewoond uitziet. Laat in en om het huis lampen branden, zet glazen op tafel en zet bijvoorbeeld de radio aan. Ook kunt u uw buren vragen om uw huis extra in de gaten te houden. Geef aan waar u bent te bereiken en zorg er voor dat uw buren in geval van nood uw woning in kunnen.

Natuurlijk let de politie ook op vreemde en verdachte situaties in uw wijk. Daar kan de politie uw ogen en oren goed bij gebruiken. Hoort u of ziet u iets ongewoons? Een persoon die op de uitkijk staat? Aarzel niet en bel direct 112. De politie kan dan wellicht een inbraak voorkomen en een inbreker op heterdaad aanhouden.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links