background

Brand verwoest woning Schoolstraat Zwolle

Geplaatst op 27 januari 2015 door ADMIN

Een felle brand heeft maandagavond een woning verwoest aan de Schoolstraat in Zwolle. De brand werd om vijf over zes ongemerkt door de bewoners, omdat hij een brandlucht rook. Toen hij op de bovenste verdieping ging kijken zag hij flinke vlammen.  Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam was de brand uitslaand. De brandweer had het vuur snel onder controle, waardoor schade aan omliggende panden voorkomen kon worden. De brandweer heeft een deel van het dak opengebroken en heeft een grote hoeveelheid brandende en smeulende delen uit de woning gehaald. De brand is vermoedelijk ontstaan door een elektrische deken.

Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken, omdat hij rook had ingeademd. De persoon hoefde niet naar het ziekenhuis.

img_8157

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links