background

Fietser gewond na aanrijding met personenauto op rotonde Geldersedijk Hattem

Geplaatst op 26 januari 2015 door ADMIN

Een fietser is maandagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de rotonde Geldersedijk met de Burgemeester Bijleveldsingel. De automobiliste kwam vanaf de ventweg en wilde de Geldersedijk oprijden. Hierbij zag de automobiliste een fietser over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. Omstanders verleende eerste hulp aan de fietser. De fietser is door het ambulancepersoneel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

img_8136

 

7 Reacties op dit bericht

 1. Berend Says:

  Blijft een levensgevaarlijk punt. Ook tijdens deze donkere dagen. Veelal donkere kleding aan op de fiets en dan ook nog eens geen licht aan. Wil niet zeggen dat deze fietser dit niet had. Ik bedoel het in het algemeen.

 2. H van Gelder Says:

  Ik fiets hier elke dag naar mijn werk….en het is gewoon een gevaarlijk punt zo wel voor fietsers als auto’s
  Als ik zelf niet oplet dan rijden ze je toch bijna elke dag wel van de sokken….en het is bekend bij de gemeente maar er wat aan doen….nou mooi niet…er zal eerst een dooie moeten vallen.

 3. Harrie Says:

  In dit geval heeft het eens niks met de rotonde zelf te maken. Was een gevalletje ie kiekt’m in de bek, ie kiekt’m in de nek negeren.

 4. Hans Says:

  Benieuwd naar de oplossing die H. van Gelder ziet voor deze situatie. Het is en blijft een druk punt waar veel verkeersstromen bij elkaar komen.

 5. Rutger Pruis (beheerder) Says:

  Ook ik ben erg benieuwd hoe de Hattemers willen dat de gemeente deze gevaarlijke moeten oplossen. Het is erg makkelijk om alleen te roepen dat de gemeente dit moet doen.

  Het valt en staat bij goed opletten!

 6. Harrie Says:

  De ontwerpfase is al 1 grote blunder geweest. De rotonde had midden op de dijk moeten liggen en niet aan de kant van de parallelweg. Dan had de oorspronkelijke weg as in het midden van de rotonde gelegen. En de parallelweg had een lichte kronkel gehad. Als de rotonde meer richting uiterwaarden had gelegen dan had de parallelweg helemaal geen rare kronkel hoeven maken.

  En zo zijn er nog wel wat meer verkeersblunders in Hattem.

 7. Henk Says:

  Rutger het klopt wat jij zegt…het valt en staat bij goed opletten…dus wat had de gemeente moeten doen…

  Goed opletten dus voor ze zoiets doms aanleggen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links