background

Flinke schade bij ongeval IJsselallee Zwolle

Geplaatst op 29 januari 2015 door ADMIN

Donderdagavond is bij een aanrijding op de kruising IJsselallee met de Veerallee flinke schade ontstaan na een aanrijding tussen een busje en een personenauto. Het ongeval gebeurde om kwart over zes, nadat een van de twee voertuigen geen voorrang had verleend. Door de aanrijding ontstond een flinke schade. De inzittende van de personenauto is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken. De brandweer van Zwolle is ter plaatse gekomen, maar hoefde niet ingezet te worden.

Door het ongeval ontstond flinke verkeershinder, doordat het verkeer niet alle rijstroken kond gebruiken. Beide voertuigen zijn afgesleept.

img_8239

2 Reacties op dit bericht

  1. Ronald Says:

    Wéér een gevalletje “door rood rijden”…

  2. Harrie Says:

    Daarom ook bij verkeerslichten altijd links en rechts kijken.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links