background

Flinke schoorsteenbrand De Rolders Wapenveld

Geplaatst op 24 januari 2015 door ADMIN

Zaterdagavond is een flinke brand ontstaan bij een woning aan De Rolders in het buitengebied van Wapenveld. Bij aankomst bleek er sprake van een flinke schoorsteenbrand. Na verkenning van de brandweer bleek dat de brand was doorgeslagen naar het dak. De brandweer is het dak opgegaan en heeft een groot aantal pannen van het dak gehaald. Al snel sloegen de vlammen uit de dakbeschot. Met behulp van een zaag heeft is een gat in het dat gemaakt om goed bij de brand te kunnen komen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De brandweer van Heerde en Hattem kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De watertankwagen van brandweer Hattem hoefde niet ingezet te worden. De brandweer heeft de woning kunnen behouden. Desondanks is de schade aan de woning behoorlijk.

img_8098

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links