background

Grote brand verwoest woonwagen in Hattem

Geplaatst op 24 januari 2015 door ADMIN

Vrijdagnacht is een grote brand uitgebroken in een woonwagen aan de Assenrade in Hattem. De brandweer van Hattem ontving om vijf voor twee ’s nachts de melding van een schuurbrand achter een woning. De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer meters hoog uit het dak van de woonwagen. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen woningen, echter konden zij niet voorkomen dat de woning volledig uitbrandde.

De brandweer kreeg assistentie van de brandweer uit Hattemerbroek en Oldebroek. Zij hebben de bluswagens van Hattem voorzien van voldoende bluswater. Het duurde een lange tijd voordat de brandweer het vuur onder controle had. De brandweer is enkele uren bezig geweest met nablussen. Niemand raakte gewond bij de brand.

Tijdens de brand was een wilde achtervolging gaande in Hattem. De verdachte en de achtervolgende politiewagens kwamen Hattem binnenrijden via de Burgemeester Bijleveldsingel. De verdachte werd in ’t Harde van de weg geramd.

img_7888

 

1 Reacties op dit bericht

  1. Lodewijk Says:

    goh ze hadden ook huisdieren zijn die er hoop ik op tijd uitgehaald en hun zelf niets mankeren als het maar niet in de brand gestoken is want die geruchten gaan al rond

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links