background

Brandstichting oorzaak brand ponyclub Epe; een verdachte aangehouden

Geplaatst op 24 januari 2015 door ADMIN

Vrijdagavond is er brand uitgebroken in een sportkantine aan de Wisselseweg in Epe. De brandweer van Epe ontving om vijf voor half elf de melding van een brand in de sportkantine van een ponyclub en rijvereningen WET. Bij aankomst van de brandweer van er sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer van Vaassen en Elburg hebben geassisteerd bij het blussen van de brand. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. De brandweer kon niet voorkomen dat de sportkantine volledig uitbrandde.

De politie heeft even laten een 47-jarige man uit Epe aangehouden voor brandstichting bij de sportkantine. Een oplettende getuigen had gezien dat een man wegrende in de richting van de Waaijenberg het naastgelegen bosgebied in. Niel veel later werd de man aangehouden in een weiland.

img_7812

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links