background

Brand na woninginbraak Veerstraat Heerde

Geplaatst op 24 januari 2015 door ADMIN

De brandweer van Heerde is vrijdagavond  om vijf over half twaalf omgeroepen voor een woningbrand aan de Veerstraat in Heerde. Bij aankomst van de brandweer was sprake van flinke rookontwikkeling door een brand in de woonkamer. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft de woning gecontroleerd.

De bewoner van de woning kwam op precies om het moment thuis, toen de brand werd ontdekt. Volgens buurtbewoners stond de deur van de woning open en zou er eerder die avond gestommel zijn gehoord. De geschrokken bewoners in opgevangen in de woning van de buren. Na onderzoek van de politie bleek dat woninginbrekers brand hadden gesticht in de woning. Onbekend is of de verdachte(n) iets buit hebben gemaakt. Team Forensische Opsporing van de politie gaat technisch onderzoek verrichting in en om de woning.  Niemand raakte gewond.

De politie is een buurtonderzoek gestart in de woning in roept getuigen die iets opvallends gezien of gehoord hebben contact op te nemen met de politie via 0900-8844

img_7829

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links