background

Bestuurder taxibus gewond na ongeval op Stationsplein Zwolle

Geplaatst op 20 februari 2015 door ADMIN

De bestuurder van een taxibus is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op het Stationsplein in Zwolle. De man wilde vanaf de taxistandplaats het Stationsplein oprijden en raakte door een onbekende oorzaak van de weg en ramde hierbij meerdere paaltjes. Bij het ongeval raakte de taxichauffeur gewond geraakt. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde brandweer van Zwolle hoefde ter plaatse geen inzet de plegen en konden snel terugkeren naar de kazerne. De taxibus is geborgen door bergingsbedrijfs Wolves.

img_9168

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links