background

Drie voertuigen betrokken bij ongeval op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 27 februari 2015 door ADMIN

Vrijdagavond zijn drie voertuigen betrokken geraakt bij een ongeval op de A50 bij Hattem. Rond half zeven raakte een vrachtwagen en twee personenauto’s door een onbekende oorzaak met elkaar is botsing. Een van de personenauto’s botste tegen de vangrail en raakte zwaar beschadigd. Ook de tweede personenauto liep flinke schade op. De bestuurder van de eerste auto is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. De gealarmeerde brandweer van Hattem heeft beide voertuigen gecontroleerd, waarna zij weer konden terug keren naar de kazerne.

Door het ongeval werd de linker rijstrook afgesloten met een korte file tot gevolg. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf Wolves geborgen. Na een uur was de weg weer vrij.

img_9377

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links