background

Grote brand verwoest woning aan de Kerkweg in Zwolle

Geplaatst op 15 februari 2015 door ADMIN

Zaterdagnacht is een grote brand ontstaan in een woning aan de Kerkweg in Zwolle. De brand ontstond net na middernacht in twee-onder-een-kap-woning in de Zwolse wijk Berkum Bij aankomst van de eerste bluseenheid schaalde de brandweer op naar middelbrand, gevolgd door grote brand. Desondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen dat de woning volledig uitbrandde. De bewoners konden de woning op tijd verlaten en werden opgevangen in een woning in de directe omgeving. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bewoners te controleren op eventuele rookinhalatie.

De woning brandde volledig uit en is onbewoonbaar verklaard. Of de naastgelegen woning schade heeft opgelopen is niet bekend. Zover bekend is niemand gewond geraakt bij de brand. Team brandonderzoek van de brandweer gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

img_9018

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links