background

Meerdere gewonden bij ongeval op de Groteweg in Wapenveld

Geplaatst op 21 februari 2015 door ADMIN

Bij een verkeersongeval op de Groteweg in Wapenveld zijn zaterdagmorgen meerdere personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde nabij de kruising met de Kloosterweg/Parkweg. Een automoblist zag te laat dat de auto voor hem wilde afslaan naar de Kloosterweg en week uit naar links, terwijl er uit tegengestelde richting een auto kwam. De twee auto’s kwamen hierdoor met elkaar in botsing. Vier volwassenen en een kind raakte lichtgewond bij het ongeval. Een ouder echtpaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Er was geen sprake van beknelling. Wel moest de gealarmeerde brandweer van Wapenveld een deur los knippen om ruimte te maken voor het ambulancepersoneel.

img_9196

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links