background

Politie onderzoekt ontploffing in woning Gedeputeerdenlaan Zwolle

Geplaatst op 13 februari 2015 door ADMIN

De politie een onderzoek gestart na een mogelijke ‘ontploffing’ in en woning aan de Gedeputeerdenlaan in Zwolle. De Zwolse brandweer ontving om tien voor half acht de melding van een woningbrand aan de zelfde straat. Bij de eerste alarmering werd het sein ‘middelbrand’ gegeven. Bij aankomst van de eerste tankautospuit bleek er geen sprake van brand. De overige bluseenheden konden direct terug keren naar de kazerne.

Een buurtbewoner had een knal gehoord in de woning, mogelijk door een ontploffing in de woning. Aan de achterzijde was een raam gesprongen door de knal, aldus de brandweer. De technische recherche doet onderzoekt naar de toedracht van de mogelijke explosie.

img_8976

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links