background

Ravage na ongeval De Meent in Epe

Geplaatst op 27 februari 2015 door ADMIN

Vrijdagavond is bij een ongeval op de kruising De Meent met de Zuukerenkweg in Epe een persoon (licht)gewond geraakt. Een automobilist wilde via de Zuukerenkweg de Meent oversteken en zag vermoedelijk de andere personenauto over het hoofd met een flinke aanrijding tot gevolg. De bestelbus raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een heuvel. Een van de inzittende is door het ambulance nagekeken en met lichte verwondingen aan het been overgebracht naar het ziekenhuis. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De kruising staat al sinds in ingebruikname bekend als een zeer gevaarlijk punt. Op de kruising hebben meerdere al meerdere ongevallen voorgedaan. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door bergingsbedrijf Wolves en Stouwdam geborgen. Het verkeerd ondervond lichte verkeershinder doordat een rijbaan werd afgesloten. De politie en een toezichthouder van gemeente Epe hebben ter plaatse het verkeer omgeleid.

img_9430

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links