background

Cel- en werkstraffen voor zware mishandeling op het Vijzelpad in Hattem

Geplaatst op 03 maart 2015 door ADMIN

De rechtbank in Zutphen heeft twee personen veroordeeld voor een zware mishandeling op het Vijzelpad in Hattem. De mishandeling ontstond na onenigheid in een café aan het Vijzelpad in Hattem. De 21-jarige en 28-jarige daders zochten de confrontatie met het 51-jarige slachtoffer nadat hij vertrok naar huis. De mannen hebben het slachtoffer met kracht van zijn fiets getrokken, waarbij hij bewusteloos is geraakt. Vervolgens is het slachtoffer meerdere malen geschopt tegen het bovenlichaam, voornamelijk bij de nek en schouders. Bij de mishandeling raakte het slachtoffer ernstig gewond. Hij moest in het ziekenhuis meerdere uren in coma worden gehouden. Daarnaast liep het slachtoffer onder meer een gebroken sleutelbeen, schaaf- en snijwonden en een flinke zwelling op zijn hoofd.

Beide mannen hebben een deels voorwaardelijke gevangenisstraf van 60 en een werkstraf van 180 uur voor zware mishandeling opgelegd gekregen. Een derde persoon, een 20-jarige man uit Hattem is vrijgesproken omdat niet gebleken is dat zijn rol dermate groot is geweest dat hij een daadwerkelijke bijdrage heeft gehad aan de mishandeling.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links