background

Lichaam van vermiste 60-jarige man aangetroffen in het water Botterweg Zwolle

Geplaatst op 17 maart 2015 door ADMIN

Bij een bedrijf aan de Botterweg in Zwolle is het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Werknemers een bedrijf troffen het lichaam langs de kade in het IJsselkanaal . Hoe de persoon in het water terecht is gekomen en of er sprake van een misdrijf is is niet bekend. Het Forensisch Technisch team heeft samen met medewerkers van het bedrijf het lichaam uit het water gehaald. Hierbij werd gebruik gemaakt van een grote zandkraan.

Na onderzoek van de politie blijkt het de gaan om het stoffelijk overschot van een 60-jarige Zwollenaar. De Zwollenaar was al sinds half februari vermist. In de nabije omgeving werd al eerder door de politie naar de man gezocht. Daarbij zijn toen ook duikers ingezet. In de nabij omgeving werd ook de auto van de man aangetroffen. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf.

img_0008

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links