background

Aanrijding tussen twee personenauto’s Nieuweweg Hattem

Geplaatst op 23 april 2015 door ADMIN

Donderdagavond zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Nieuweweg in Hattem. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Stationslaan ter hoogte van het Shell tankstation. De bestuurder van een van de auto’s is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens bij zijn woning in Hattem afgezet. De inzittende van de andere auto kwamen met de schrik vrij.

Beide auto’s liepen flinke schade op door de aanrijding, waardoor veel olie en glas op de rijbaan terecht is gekomen. De brandweer van Hattem is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen. Hierdoor ontstond enige verkeershinder op de kruising. De voertuigen zijn geborgen door bergingsbedrijf Wolves en Stoudam.

img_1141

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links