background

Auto over de kop langs N309 Tongerenseweg bij Epe

Geplaatst op 09 april 2015 door ADMIN

De bestuurder van een personenauto is donderdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Tongerenseweg in Epe. Rond vijf voor half zes raakte de automobilist door een onbekende oorzaak van de weg, schampte een boom en sloeg over de kop. Het slachtoffer, een oudere man is door de brandweer van Epe uit zijn voertuig gehaald. Vervolgens is hij door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De brandweer heeft weer op vier wielen gezet, zodat het voertuig gemakkelijk door bergingsbedrijf Wolves geborgen kon worden. Door het ongeval ontstond lichte verkeershinder op de N309.

img_0529

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links