background

Fietser overleden na ongeval Blaloweg Zwolle

Geplaatst op 11 april 2015 door ADMIN

Een fietser 27-jarige Zwolle is in de nacht van vrijdag op zaterdag elf april zwaar gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Blaloweg in Zwolle. De fietser bij de kruising met de Hasselterweg de Blaloweg oversteken en werd op de oversteekplaats aangereden door 26-jarige automobilist uit Apeldoorn. Volgens getuigen van het ongeval zou de personenauto erg hard hebben gereden, daarin tegen wisten zij niet of de fietser door groen licht reed. Ooggetuigen zagen dat de fietser een flinke klap op het asfalt maakte en met zijn hoofd het wegdek raakte, waardoor hij buiten bewustzijn raakte. De fiets lag ruim 40 meter verder terecht dan het slachtoffer.

Op het moment dat de omstanders 112 belde passeerde toevallig een ambulance. Hierdoor was het ambulancepersoneel snel ter plaatse en hebben zij het slachtoffer direct overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de in shock achter gebleven getuigen opgevangen.

In verband met het sporenonderzoek van de verkeersongevallen analyse is de kruising deels afgesloten geweest. De schade aan de personenauto viel betrekkelijk mee.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Update zondag 13.00u De politie laat in een persbericht weten dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen.

img_0613

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links