background

Flinke brand in hooischuur bij zorgboerderij in Dalfsen

Geplaatst op 21 april 2015 door ADMIN

Dinsdagochtend is brand uitgebroken bij een zorgboerderij in het buitengebied van Dalfsen. De brand ontstond rond tien voor tien in een hooischuur aan de Middelweg. De brandweer rukte uit met drie tankautospuiten, een een watertransportsysteem. De brandweer van Dalfsen en Nieuwleusen kreeg hierbij assistentie van de watertankwagen van Hattem. Ter plaatse bleek de inzet van brandweer Hattem niet nodig.

In de schuur lag een grote hoeveelheid hooi opgeslagen. Met behulp van een kraan is het hooi uit de schuur gehaald om het af te blussen. Alle personen bij de zorgboerderij zijn op een veilige plek opgevangen. Een ambulance is ter plaatste gekomen om een of meerdere personen te controleren na rookinhalatie. Meerdere kalveren liepen brandwonden op door de brand. Een dierenarts heeft een kalfje laten inslapen, omdat zijn brandwonden dermate ernstig waren.

img_0898

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links