background

Zoekactie naar inbreker Veldweg Hattem

Geplaatst op 25 april 2015 door ADMIN

Vrijdagavond is rond vijf voor half elf ’s avond een inbraak gepleegd bij een vrijstaande woning aan de Veldweg Hattem. De bewoner van de woning heeft de inbreker overlopen, waarna de inbreker te voet is weggevlucht. De bewoner heeft direct 112 gebeld en vervolgens een bericht verspreid via de buurt chatgroep van BurgerAlert.

De politie startte enkele minuten laten een Burgernet actie op om de weggerende inbreker op te sporen. In de omgeving van de woning is gezocht met speurhonden. Een passant had vlak voor de woninginbraak een kenteken genoteerd van een personenauto die zich verdacht gedroeg. Het kenteken is inmiddels bekend bij de politie. Na onderzoek bleek het voertuig niets te maken met de inbraak. De inbreker is tot op heden niet aangehouden.

(!) BurgerAlert is een initiatief waarbij je samen met jouw buurt in een groepschat zit en verdachte situaties kunt doorgeven aan elkaar. In andere plaatsen heeft dit soort groepschats zich al ruimschoots bewezen.  Aanmelden? Klik hier.
img_1248

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links